Рецепта за Негърчета с течен шоколад – Нутела |
Рецепта за Негърчета с течен шоколад – Нутела
Продукти (за 6 порции):
200 гр. нутела
20 гр. захар
? пакетче бакплувер
150 гр. брашно
3 яйца
шарени пръчици за украса
Приготвяне на Рецепта за Негърчета с течен шоколад – Нутела:
Фурната се затопля предварително на 180 градуса.
Течният шоколад се разтапя на водна баня. Маха се от котлона, прибавят се захарта и бакпулвера и се разбърква. Прибавя се брашното и пак се разбърква. Яйцата се добавят едно по едно и се разбърква добре.
Сместа се изсипва във форма за печене на сладки или мъфини, която е предварително намазана с масло. Пече се 20 минути.
Негърчетата се сервират отделно, декорирани с шарени пръчици.
Негърчета с течен шоколад – Нутела
Няма коментари:
Публикуване на коментар